I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinis desertas su pasiflorais ir mangais


Ingredientai


Trupinių tešlai reikės:

100 g šalto sviesto
50 g cukraus

Pasiflorų kremui reikės:

30 g skystos gliukozės

Deserto užbaigimui taurėje:

1 mango
  • 1Tešlai skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir maišyti, kol gausis maži gabaliukai. Jei yra didensių, rankomis susmulkinti. Tešla neturi susijungti į vientisą gabalą. Kepti skardoje iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 min. konvekciniu režimu.
  • 2Kremui užvirti grietinėlę su pasiflorų tyre. Įdėti gliukozės ir išmaišyti, kad ištirptų. Gautą skystį užpilti ant šokolado ir maišyti, kol jis ištirps. Kad kremas būtų gražesnis ir blizgesnis, permalti su blenderiu.
  • 3Į taurę dėti trupinius (1/4 taurės). Ant jų pilti šokoladinį pasiflorų kremą ir palikti šaldytuve, kol kremas atvės ir sustings (apie valandą laiko). Tuomet ant viršaus vėl dėti trupinius, kubeliais pjaustytus mangus, plaktos grietinėlės. Puošti smulkintu šokoladu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis