I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinis pyragas Brookie


Šis receptas skirtas tikriems smaližiams, kurie neapsiriboja gaiviais ir lengvais desertais. Brookie - šokoladinis dviejųskanėstų (brownie ir cookie) junginys. Apačioje - šokoladinis pyragas brownie, o viršuje puikuojasi sausainių su šokolado gabaliukais tešla. Išties galinga kombinacija, prie kurios puikiai tiks juodos kavos puodelis.

Ingredientai


Pirmam sluoksniui jums reikės:

200 g sviesto
100 g rudojo cukraus
2 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių
4 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių trynių

Antram sluoksniui jums reikės:

150 g sviesto
230 g cukraus
1 vnt. didelio laisvai laikomų vištų kiaušinio
  • 1Paruoškite pirmąjį sluoksnį. Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą su šokoladu. Į gautą masę sudėkite riešutų pastą ir gerai išmaišykite.
  • 2Į plaktuvo dubenį supilkite cukrų, sudėkite kiaušinius, trynius ir maišykite vidutiniu greičiu tol, kol ištirps cukrus. Tada supilkite išsijotus miltus ir gerai išmaišykite.
  • 3Į cukraus, kiaušinių ir miltų masę supilkite atvėsusią šokolado masę ir vėl tolygiai išmaišykite.
  • 4Į kepimo indą įklokite sviestinį popierių ir supilkite paruoštą masę. Dėkite kepti į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę apie 13-15 minučių su vėjelio funkcija. Pyragui iškepus gerai jį atvėsinkite.
  • 5Paruoškite antrąjį pyrago sluoksnį. Į plaktuvo dubenį sudėkite sviestą, miltus, cukrų, kepimo miltelius ir išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite juodąjį šokoladą ir maišykite, kol granulės vienodai pasiskirstys tešloje. Gautą masę tolygiai paskirstykite ant anksčiau paruošto pirmojo pyrago sluoksnio. Dėkite kepti į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę apie 13-15 minučių su vėjelio funkcija.
  • 6Prieš pjaustant ir patiekiant, iškepusį pyragą palikite atvėsti kelioms valandoms.

Skanaus!


Panašūs receptai

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

69
    69
    Krepšelis
    Vaisių pektinas NH (500 g)
    2 X 38,99  = 77,98 
    Natūralus vištienos sultinys SALSUS (1l)
    2 X 8,99  = 17,98 
    Apelsinų skonio šokoladas-871
    Apelsinų skonio šokoladas (1 kg)
    3 X 19,99  = 59,97 
    Kepimo milteliai (120 g)
    2 X 1,99  = 3,98 
    Itališki makaronai Tubettoni (500 g)
    2 X 2,99  = 5,98 
    Itališki makaronai Trofie (500 g)
    2 X 3,19  = 6,38 
    Itališki makaronai Rigatoni (500 g)
    2 X 2,99  = 5,98 
    Itališki makaronai Pasta Mista (500 g)
    2 X 2,99  = 5,98 
    Itališki makaronai Gomitoni (500 g)
    2 X 3,19  = 6,38 
    Itališki makaronai Bucatini (500 g)
    2 X 2,99  = 5,98 
    Pistacijų pasta-0
    Pistacijų pasta ( 300 g)
    2 X 16,99  = 33,98 
    Baltasis šokoladas 25,9 %-881
    Baltasis šokoladas 25,9 % (2,5 kg)
    1 X 32,99  = 32,99 
    Cukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
    2 X 26,99  = 53,98 
    Želatina lapeliais (10 vnt.)
    2 X 1,99  = 3,98 
    Greito paruošimo RYŽIŲ košė-1015
    Greito paruošimo RYŽIŲ košė (300 g)
    2 X 2,38  = 4,76 
    Pieninis šokoladas 33,6 %-875
    Pieninis šokoladas 33,6 % (1 kg)
    4 X 14,49  = 57,96 
    Kartusis šokoladas 70,5 %-877
    Kartusis šokoladas 70,5 % (1 kg)
    1 X 14,49  = 14,49 
    Juodasis šokoladas 54,5 %-876
    Juodasis šokoladas 54,5 % (1 kg)
    4 X 13,89  = 55,56 
    Baltasis šokoladas 25,9 %-881
    Baltasis šokoladas 25,9 % (1 kg)
    4 X 14,49  = 57,96 
    Žaliosios citrinos skonio šokoladas-872
    Žaliųjų citrinų skonio šokoladas (1 kg)
    4 X 19,99  = 79,96 
    Juodojo šokolado putėsiai-110
    Juodojo šokolado putėsiai (800 g)
    4 X 15,99  = 63,96 
    Juodojo šokolado vermišeliai-558
    Juodojo šokolado vermišeliai (1000 g)
    4 X 16,89  = 67,56 
    Baltojo šokolado vermišeliai-572
    Baltojo šokolado vermišeliai (1000 g)
    4 X 15,99  = 63,96 
    Baltojo šokolado putėsiai-571
    Baltojo šokolado putėsiai (800 g)
    6 X 17,99  = 107,94 
    Kapučino skonio šokoladas-870
    Kapučino skonio šokoladas (1 kg)
    4 X 19,99  = 79,96 
    Traškus karamelinis įdaras (3 kg)
    2 X 38,97  = 77,94 
    Traškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
    2 X 51,99  = 103,98 
    Traškus šokoladinis įdaras (3 kg)
    2 X 38,97  = 77,94 
    Traškus įdaras su pistacijomis (400 g)
    2 X 7,99  = 15,98 
    Traškus įdaras su pistacijomis (1000 g)
    2 X 17,99  = 35,98 
    Traškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
    2 X 13,99  = 27,98 
    Traškus įdaras karamelės skonio (1000 g)
    2 X 13,99  = 27,98 
    Traškus įdaras karamelės skonio (400 g)
    2 X 6,99  = 13,98 
    Traškus įdaras šokolado skonio (400 g)
    2 X 6,99  = 13,98 
    Kakavos milteliai-573
    Kakavos milteliai (1000 g)
    2 X 13,99  = 27,98 
    Cukraus pudra-1000
    Netirpi cukraus pudra (200 g)
    2 X 1,99  = 3,98 
    Natūralus daržovių sultinys SALSUS (1l)
    2 X 10,49  = 20,98 
    Natūralus žuvies sultinys SALSUS (1l)
    2 X 8,99  = 17,98 
    Natūralus Miso Ramen sultinys SALSUS (1l)
    2 X 11,99  = 23,98 
    Natūralus Shoyou Ramen sultinys SALSUS (1l)
    2 X 11,99  = 23,98 
    Migdolų miltai-879
    Migdolų miltai (500 g)
    2 X 9,99  = 19,98 
    Migdolų miltai (1 kg)
    1 X 18,99  = 18,99 
    Pilno grūdo kvietiniai miltai (1000 g)
    2 X 2,49  = 4,98