I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Štrudelis su lašiša


Ingredientai


Jums reikės

Sluoksniuotos bemielės tešlos
500 g lašišos file
100 g rūkytos lašišos
1 šalotinio svogūno
Šakelės krapų
Šakelės čiobrelių
100 ml brendžio
80 g parmezano sūrio
1 kiaušinio
1 kiaušinio trynio
30 g sviesto
Persilade prieskonių
Druskos
Pipirų
  • 1Iš lašišos išimti kaulus ir atskirti nuo odos. Supjaustyti smulkiais kubeliais. Susmulkinti svogūną ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Suberti lašišą, šiek tiek apkepti, užpilti brendžio ir baigti kepti.
  • 2Į indą dėti tarkuotą parmezaną, rikotą, susmulkintą rūkytą lašišą, čiobrelio lapelius, smulkintus krapus, kiaušinį ir kiaušinio trynį. Viką gerai išmaišyti. Supilti keptą lašišą ir dar permaišyti. Įberti Persilade prieskonius.
  • 3Paruoštą įdarą dėti ant sluoksniuotos tešlos ir jį išlyginti per visą paviršių, paliekant tuščius kraštus apie 3 cm. Visus kraštus patepti kiaušinio baltymu. Suvynioti vyniotinį. Užspausti kraštus. Sujungimo vieta turi būti apačioje. Visą paviršių aptepti kiaušinio baltymu.
  • 4Kepti 180 °C temperatūroje, režimas viršus ir apačia arba 160 °C konvekciniu režimu apie 35 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis