I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Submarinai su mėsos kukuliais


Ingredientai


Jums reikės:

0,5 - 0,7 kg maltos jautienos
4 submarinų bandelių
1 didesnio svogūno
2-3 skiltelių česnako
Nedidelės skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
100 ml tamsaus alaus
Druskos
Pipirų
Prieskonių maltai mėsai
1 arb. š. cukraus
Džiovinto rozmarino
Džiovinto baziliko
Džiovinto raudonėlio
Sultenių
Tarkuoto fermentinio sūrio
  • 1Į maltą jautieną įberti druskos, pipirų, žiupsnelį raudonėlių, maltos mėsos prieskonių, 0,5 smulkiai pjaustyto svogūno ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišyti ir formuoti norimo dydžio kamuoliukus. Sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje bent 30 minučių. Kukuliai turi šiek tiek apskrusti.
  • 2Kol kepa kukuliai, pasiruošiame padažą. Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepti smulkintą likusį svogūną. Įberti šaukštą miltų ir maišyti, kol pilnai apsivels. Supilti alų, išmaišyti ir pakepinti, kol alus šiek tiek nugaruos ir sutirštės. Į keptuvę įdėti kelis lapelius šviežio baziliko ir šakelę rozmarino (ją vėliau reikės ištraukti). Galiausiai supilti smulkintus konservuotus pomidorus, įberti šaukštelį cukraus ir dar šiek tiek patroškinti.
  • 3Į padažą sudėti iškepusius kukulius ir patroškinti dar 5 minutes, kad įsigertų skonių.
  • 4Submarino bandeles įpjauti išilgai, dėti sultenių, ant jų kukulius su padažu ir užberti sūrio.
  • 5Trumpai įdėti į įkaitusią orkaitę , kad išsilydytų sūris ir sušiltų bandelė. Pakaks 2-3 minučių.

Skanaus!


Panašūs receptai

Glazūruota karka su slyvomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Brownie su lazdyno riešutų kremu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Braškių ir mocarelos salotos su džiovintomis alyvuogėmis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Vištiena kokosų pieno padaže

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Gaivios salotos su antienos confit

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Ukrainietiškos bandelės “pampuškos”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Šokolado ir kavos keksiukai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Grilinta vištiena su brokolių garnyru

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Tigrinės krevetės su aštriu mangų ir česnako padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Saldūs avinžirnių pyragaičiai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Sūrio ir špinatų vyniotinis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsnys su anakardžių ir vynuogių padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Azijietiška vištiena su duonos plutele

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsneliai su gaiviomis salotomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Cinamoniniai sausainiai su obuoliais “vikšriukai”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Varškės apkepas

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis