I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sumuštiniai su jautienos kukuliais


Tęsiam sumuštinių temą ir siūlome pasigaminti fantastiškus sumuštinius su sultingais jautienos kukuliais! Apskrudękukuliai patroškinti marinara padaže ir patiekti su dešrainių bandelėmis - nerealus derinys, kuris puikiai tiks ir pusryčiams ir užkandžiams!

Gedimino jautienos kukulių receptas pravers ne tik šiems sumuštiniams, bet ir makaronų bei kitiems patiekalams, tad išsisaugokite ir būtinai pabandykite.

Ingredientai


Kukuliams jums reikės:

500 g brandintos, maltos jautienos
Žiupsnio šviežiai maltų pipirų
Žiupsnio druskos
0,5 valg. šaukštelio česnako miltelių
5 valg. šaukštų panko džiūvėsėlių
1 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių
Pundelio šviežių petražolių
50 g parmezano sūrio
480 g marinara padažo

Taip pat jums reikės:

4 vnt. dešrainių bendelių
Šiek tiek lydyto sviesto
300 g avių pieno sūrio
Kelių lapelių šviežio baziliko
Šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1Paruoškite kukulius. Į dubenį sudėkite maltą jautieną, pipirus, druską, česnako miltelius, džiūvėsėlius, kiaušinį ir smulkintus petražolių lapelius, įtarkuokite parmezano sūrį ir gerai viską išmaišykite. Iš paruoštos mėsos suformuokite vienodo dydžio kukulius ir kepkite keptuvėje ant aukštesnės nei vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol gerai apskrus, bet vidus dar bus sultingas. Tada supilkite marinara padažą, sumažinkite kaitrą ir lengvai patroškinkite.
  • 2Dešrainių bandelių vidų ištepkite lydytu sviestu ir dėkite kepti kelioms minutėms į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę kol šiek tiek apskrus.
  • 3Į apskrudusias bandeles berkite smulkintą avių pieno sūrį, pasmulkintus baziliko lapelius, dėkite kukulius su padažu ir apibarstykite likusiu sūriu. Skardą su sumuštiniais dėkite į orkaitę ir kepkite kelias minutes, kol sūris išsilydys.
  • 4Iškepusius sumuštinius apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite šviežio baziliko lapeliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis