Sūrio ir špinatų vyniotinis

Ingredientai
Jums reikės:
1 nedidelio svogūno
50 g sviesto
100 g fermentinio surio
50 g skoninio Memel puskiečio sūrio
2 kiaušinių įdarui
Persilade prieskonių
50 g špinatų
1 kiaušinio aptepimui
Didelio lakšto sluoksniuotos tešlos
Druskos
- 1Įkaitintoje keptuvėje išlydyti sviestą ir apkepinti smulkiai pjaustytą svogūną.
- 2Į didesnį indą sudėti kreminį sūrį, tarkuotus fermentinį bei Memel puskietį sūrius, šiek tiek Persilade prieskonių, įmušti du kiaušinius ir gerai išmaišyti. Galima įberti šiek tiek druskos. Tuomet suberti apkeptus svogūnus, žalius špinatus, smulkintus džiovintus pomidoriukus ir dar šiek tiek permaišyti.
- 3Pailgą kepimo formelę iškloti kepimo popieriumi ir į ją įdėti sluoksniuotą tešlą. Kraštai turi dar gerokai išlįsti. Tuomet sudėti įdarą ir pilnai uždengti su tešla. Jos perteklių nupjauti. Paviršių aptepti kiaušinio plakiniu. Galima užberti sezamo sėklų.
- 4Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 40 min. Iškepus leisti šiek tiek atvėsti, kad įdaras būtų tvirtesnis.