I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sūrio lazdelėmis įdaryta vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže


Ingredientai


Jums reikės:

2 vištienos krūtinėlės puselių
4 sūrio lazdelių
1 pakuotės vištienai greitinėlės ir žolelių padaže
200 g ryžių
Žiupsnelio druskos
  • 1Į verdantį pasūdytą vandenį suberti ryžius ir virti apie 15 min. Peilio pagalba vištienos krūtinėlės puselėse padaryti įpjovas ir į jas įdėti po dvi sūrio lazdeles. Įpjovas užspausti/uždaryti su mediniais iešmeliais ir apkepti ant didelės ugnies gerai įkaitintame alyvuogių aliejuje. Į atskirą indą suberti prieskonių pakuotės turinį, užpilti grietinėle ir gerai išmaišyti. Grietinėlės mišiniu užpilti keptuvėje esančią vištieną, sumažinti ugnį ir patroškinti keletą minučių, kol mėsa pilnai iškeps ir sutirštės padažas. Iškepusias vištienos krūtinėlės puseles supjaustyti 1-2 cm storio riekelėmis ir patiekti su virtais ryžiais, užpilti padažu, papuošti šviežiais žalumynais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis