I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sūrios karamelės pyragas „Snickers“


Ingredientai


Jums reikės:

Pyrago pagrindui:

150 g farino cukraus
60 g miltų
50 g sviesto

Karamelei:

100 g cukraus
50 g juodo šokolado
2 arb. š. druskos
100 g kepintų žemės riešutų be odelių
  • 1Sumaišyti birius produktus: miltus, farino cukrų ir kepimo miltelius. Ištirpinti sviestą, suberti į jį šokoladą ir maišyti kol šokoladas ištirps. Nuolat maišant į šokolado masę iš lėto supilti kambario temperatūros kiaušinių masę. Tada suberti birius produktus ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo formą, išlyginti paviršių ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
  • 2Cukrų suberti į puodą ir pastatyti ant kaitros. Sukamaisiais judesiais judinti puodą, kol visas cukrus karamelizuosis. Tada supilti į jį užvirusią grietinėlę ir šluotelės pagalba gerai išmaišyti. Gautą masę užpilti ant šokolado ir maišyti, kol ištirps šokoladas. Įdėti du šaukštelius druskos ir išmaišyti. Suberti kepintus žemės riešutus be odelių ir vėl viską gerai išmaišyti. Gautą masę užpilti ant karšto iškepusio pyrago ir palikti nakčiai šaldytuve. Atšalusį išimti iš kepimo formos ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis