I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sveikuoliški sausainiai be gliuteno su riešutais ir šokoladu


Ingredientai


Jums reikės:

100 g avižinių dribsnių
50 g miltų be gliuteno
70 g medaus (2 kaupini valg.š.)
50 g kokoso drožlių
100 g graikinių riešutų
50 ml vandens
50 g sviesto
  • 1Susmulkinti graikinius riešutus. Į indą suberti avižinius dribsnius, kokoso drožles, smulkintus riešutus, bei miltus be gliuteno. Išmaišyti ir įpilti šlakelį vandens. Viską permaišyti, įdėti medaus ir vėl viską gerai išmaišyti. Skardoje ant kepimo popieriaus su konditeriniu žiedu arba su rankomis formuoti vienodo dydžio sausainius. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius atvėsinti. Šokoladą ištirpinti vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Įdėti į jį kambario temperatūros sviestą ir viską gerai permaišyti, kol sviestas pilnai ištirps ir masė taps blizgi. Jei reikia, dar šiek tiek pakaitinti. Atvėsusius sausainius pamirkyti šokolade, atvėsinti ir apibarstyti.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis