I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šviežiai iškeptos duonos su kakava sumuštinis


Ingredientai


Duonai reikės:

500 g vandens
15 g mielių
35 g medaus
Saulėgrąžų sėklų
Moliūgų sėklų
Linų sėmenų
Sezamo sėklų

Sumuštiniui reikės:

2 riekelės iškeptos „Easy Bread“ duonos
Anties kepenėlių pašteto
Marinuotų agurkų
Virtų burokėlių
Druskos
Žalumynų (rukolos, špinatų)
Alyvuogių aliejaus
  • 1Į maišymo indą suberti duonos mišinį, miltus ir kakavą. Viską išmaišyti, įdėti medaus ir užpilti 30°C temperatūros vandenyje ištirpintomis mielėmis. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės. Išmaišytą tešlą palikti 40 minučių, kad iškiltų. Pakilusią tešlą sudėti į duonos kepimo formą, išlyginti paviršių ir apibarstyti įvairiomis sėklomis. Vėl palikti 30 minučių, kad dar kartą tešla iškiltų. Iškilusią suformuotą duoną pašauti į iki 230°C įkaitintą orkaitę ir iš karto sumažinti kaitrą iki 190°C. Kepti apie 40 minučių.
  • 2Duonos riekeles aptepti sviestu ir paštetu. Ant apteptų riekelių sluoksniuoti pjaustytus marinuotus agurkus ir virtus burokėlius. Apibarstyti druska, žalumynais bei pašlakstyti alyvuogių aliejumi.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis