I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Tartaletė su šokoladiniu ganašu ir mangų – pasiflorų kremu


Ingredientai


Išskirtinai šventiškas! Taip pat šį receptą galite pažiūrėti ir video: http://bit.ly/ŠokoladinėTartaletė

Jums reikės:

20 g invertuoto cukraus sirupo
20 g sviesto
85 g cukraus (I)
85 g cukraus (II)
7 g želatinos
30 g vandens
140 g sviesto
  • 1Šokoladinis ganašas: užvirti puode grietinėlę su invertuoto cukraus sirupu ir užpilti ant šokolado. Maišyti, kol ištirps šokoladas. Kai masė atvės iki 32-35° įdėti kambario temperatūros sviestą ir viską gerai sublenderiuoti.
  • 2Mangų - pasiflorų cremeux: Sumaišyti puode abi tyres su cukrumi (I). Atskirame inde gerai išplakti kiaušinių trynius su cukrumi (II) ir supilti juos į puodą su tyrėmis. Masę pastoviai maišant pakaitinti iki 84°C temperatūros. Nukelti nuo ugnies ir į ją sudėti išbrinkintą želatiną. Atvėsinti iki 40°C temperatūros, įdėti kambario temperatūros sviestą ir viską gerai sublenderiuoti.
  • 3Konditerinių maišelių pagalba išdalinti ganašą į tartaletės, ant viršaus paskleisti mangų - pasiflorų cremeux. Palikti vėsiai sustingti. Patiekiant galima užbarstyti liofilizuotų uogų trupinėlių, šokolado drožlių arba papuošti sezoninėmis šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis