I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Tradiciniai itališki sausainiai Cantucci


Ingredientai


Jums reikės

45 g sviesto
150 g cukraus
Žiupsneslio druskos
2 kiaušinių
120 g žaliųjų pistacijų
  • 1Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi. Įpilti aliejų ir visą masę išplakti, kol susijungs.
  • 2Sumaišyti birius ingredientus ir sujungti su sviesto mase. Įmušti du kiaušinius, įpilti porą lašų vanilės ekstrakto ir dar permaišyti iki vientisos, lygios masės. Į ją atsargiai įmaišyti pistacijas.
  • 3Tešlą dalinti į dvi dalis ir ant kepimo popieriumi padengtos skardos suformuoti dvi pailgas ir plokščias dešras. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 miutes. Tuomet ištraukus šiek tiek pravėsinti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir vėl dėti į orkaitę dar 5-7 minutėm, kad apskrustų.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis