I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškios vištienos blauzdelės su paprikomis


Ingredientai


Jums reikės:

6-8 vištienos blauzdelių
Druskos

Tešlai apvoliojimui reikės:

80 g tarkuoto parmezano sūrio
100 g šviesaus alaus
1 kiaušinio
Druskos
Pipirų

Apvoliojimui reikės:

90 g džiuvėsėlių
70 g tarkuoto parmezano sūrio
Vištienos prieskonių

Įdarytoms paprikoms reikės:

10-12 mažų paprikyčių
50 g tarkuoto parmezano sūrio
Šakelės šviežio čiobrelio
10-12 rūkytos šoninės juostelių
  • 1Vištienos šlauneles apvirti pasūdytame vandenyje 15 min.
  • 2Tešlai skirtus ingredientus gerai išmaišyti. Turi gautis vientisa skystoka masė.
  • 3Atskirame plokščiame inde sumaišyti džiuvėsėlius, parmezano sūrį ir prieskonius vištienai.
  • 4Vištieną ištraukti iš vandens su kiaurasamčiu ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Šiek tiek palaukti, kad nugaruotų drėgmė.
  • 5Blauzdeles mirkyti tešloje ir apvolioti džiuvėsėliuose. Kepti puode gerai įkaitintame aliejuje (bent 170°), kol įgaus auksinę spalvą.
  • 6

    Įdarytų mini paprikų gaminimo eiga:

    Garnyrui labai tinka orkaitėje keptos paprikos. Paprikų įdarui sumaišyti kreminį sūrį, parmezaną ir šviežius čiobrelio lapelius. Paprikas ties koteliu nupjauti ir išimti sėklytes. Jas prikimšti įdaru. Apvynioti šoninės juostelėmis. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apibarstyti parmezano sūriu.
  • 7Kepti iki 150° įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. konvekciniu režimu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis