I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Trijų aukštų šokoladinis pyragas


Ingredientai


Vaniliniam kremui reikės:

150 g pieno
25 g vandens

Citrininiam kremui reikės:

7 kiaušinių trynių
100 g cukraus
120 g sviesto
Citrinos žievelės

Brownie biskvitui reikės:

120 g sviesto
5 kiaušinių
400 g Farino rudojo cukraus

Papuošimui reikės:

Aviečių
  • 1Pieną užvirti kartu su grietinėle, išbrinkita želatina ir vanilės ekstraktu. Užvirus užpilti ant šokolado, palikti pratirpti kelias minutes, tuomet permaišyti iki šokoladas ištirps (galima blenderiuoti) iki vientisos masės ir palikti 12 val. subręsti šaldytuve. Prieš naudojant išplakti.
  • 2Užvirti citrinų tyrę ir sudėti sviestą. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Į masę įpilti šiek tiek karštos citrinų masės, permaišyti ir ją po truputį maišant grąžinti į puodą. Kaitinti iki 82 °C temperatūros. Kremą uždengti maistine plėvele ir leisti atvėsti.
  • 3Sausi produktai sumaišomi. Sviestą ištirpinti ir supilti juodąjį šokoladą. Išmaišyti iki vientisos masės. Į gautą masę po truputi, nuolat maišant, supilti kiaušinius (kambario temperatūros). Gautą šokolado masę sumaišyti su sausais produktais iki vientisos masės. Pilti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, išlyginti ir kepti 160 °C temperatūroje 20 min.
  • 4Išpjauti dvi biskvito dalis ir ant jų konditerinio maišelio pagalba formuoti kremus. Dekoruoti avietėmis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis