I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Vieno kąsnio šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniu maskarponės kremu


Ingredientai


Jums reikės:

Pyragui:

80 g sviesto
3 kiaušinių
260 g farino cukraus
1 arb. š. cinamono

Kremui:

0,5 valg. š. cukraus
  • 1Prikaistuvyje ištirpinti sviestą, nukelti nuo kaitros ir suberti šokoladą. Maišyti, kol šokoladas ištirps. Tada po vieną įmušti kiaušinius ir nuolat maišyti iki vientisos masės.
  • 2Į atskirą dubenį suberti miltus, farino cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius. Visus birius produktus gerai išmaišyti ir iš lėto berti į šokolado masę bei nuolat šluotele maišyti iki vientisos masės.
  • 3Gautą masę supilti į kvadratinę kepimo formą ir kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Iškepusį pyragą atvėsinti ir supjaustyti vieno kąsnio gabaliukais.
  • 4Į dubenį įdėti maskarponę ir supilti grietinėlę. Gerai išsukti iki vientisos masės. Tada suberti cukrų ir sudėti pusės vanilės ankšties sėklytės. Viską gerai išmaišyti. Gautą kremą sudėti į konditerinį maišelį ir ant kiekvieno pyrago gabaliuko išspausti po bokštelį.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis