I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais


Ingredientai


Tešlai jums reikės:

200 ml šilto vandens
15 g šviežių mielių
1 arb. šaukštelio medaus
Žiupsnelio druskos

Taip pat jums reikės:

200 g riebios grietinės
1 valg. šaukšto šviežiai maltų pipirų
1 vnt. baltojo svogūno
100 g lengvai vytintos šoninės
  • 1Paruoškite tešlą. Į maišytuvo dubenį supilkite šiltą vandenį, sudėkite mieles, medų, miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įpilkite aliejų ir maišykite apie 1-2 minutes, kol susijungs ingredientai. Po to minkykite apie 8 minutes, kol tešla taps šilkinė. Taip paruoštą tešlą padalinkite į dvi dalis, palankstykite ir dėkite į riebalais pateptą dubenį. Palikite „pailsėti“ šilčiausioje namų vietoje apie 1 valandą.
  • 2Iškilusią tešlą plonai iškočiokite ir dėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos. Palikite „pailsėti“ kol pasiruošite kitus ingredientus.
  • 3Į dubenį sudėkite grietinę, kreminį sūrį, suberkite šviežiai maltus pipirus ir išmaišykite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Šoninę susmulkinkite vidutiniško dydžio gabalėliais.
  • 4Ant „pailsėjusios“ tešlos tolygiai paskirstykite pusę kiekio grietinės ir kreminio sūrio mišinio. Taip pat tolygiai paskirstydami išdėliokite svogūną ir šoninę.
  • 5Dėkite kepti į iki 220-230 °C laipsnių įkaitintą orkaitę su kaitinimu iš apačios ir ventiliatoriumi. Kepkite apie 10-13 minučių.
  • 6Iškepusį užkandį skanaukite su mėgstamais gėrimais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis