I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Žuvis „išprotėjusiame vandeny“


Ingredientai


Jums reikės:

Norimos baltos žuvies file
1 didelės raudonosios paprikos
1 raudonojo svogūno
1 česnako skiltelės
Šaukštelio kaparėlių
10 žaliųjų alyvuogių
Kelių šakelių čiobrelių
0,5 l vandens
1 ekologiško daržovių sultinio kubelio
Ciabatta duonos
  • 1Užvirti 0,5 l vandens ir įmesti sultinio kubelį. Ciapatta duoną supjaustyti riekelėmis, sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir užberti druskos bei pipirų. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. konvekciniu režimu.
  • 2Į keptuvę su alyvuogių aliejumi įdėti česnako skiltelę ir jai pradėjus „šokti“ sudėti pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Užpilti samtį sultinio. Papriką supjaustyti šiaudeliais ir dėti kepti į keptuvę. Jei sultinys nugaravo, įpilti dar samtį. Jis turi apsemti visus ingredientus. Įdėti kelis šaukštus pusiau džiovintų pomidoriukų be odelės.
  • 3Šiek tiek sumažinti kaitrą ir keptuvėje ant viršaus dėti žuvies file. Jos vartyti nereikia, išsitroškins ir taip. Užberti smulkintų alyvuogių, kaparėlių ir uždėti kelias šakeles čiobrelių. Troškinti 10-15 minučių.
  • 4Žuvį su troškinių pateikti su paskrudinta Ciabatta duona.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis