Receptų kategorijos: Saldžios idėjos MAMOS dienai
Itališkas ledų desertas Semifreddo
Oras šyla ir vis dažniau dairomės į lengvesnius ir gaivesnius desertus. Todėl šį kartą paruošėme jums nuostabaus itališko ledų deserto…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-04-30
PlačiauMangų sūrio tortas
Gaivus, kreminis ir su šiek tiek traškumo, kad skonių receptoriams būtų daugiau džiaugsmo.
Autorius: Sonata Šalkauskaitė
Paskelbta: 2022-04-29
PlačiauRabarbarų ir ruby šokolado tarta
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Sonata Šalkauskaitė
Paskelbta: 2022-04-24
PlačiauŠokoladinių blynų tortas su juodojo šokolado glazūra
Šį GARDU GARDU laidos sezoną išbandėme išties nemažai blynų receptų, tačiau dar nė karto netepėme iš jų torto. Todėl šį…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-04-23
PlačiauApelsininiai susukti blyneliai su kreminiu įdaru
Blynų niekada nebus per daug! Aromatingi apelsiniai blyneliai su kreminio sūrio įdaru tinka tiek pusryčiams, tiek desertui, o dar ir…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-04-23
PlačiauAngliški blynai-paplotėliai Crumpets
Tradiciški angliški pusryčių blynai-paplotėliai Crumpets yra nuostabūs savo universalumu. Juos galima valgyti šviežius, skrudinti vakarykščius ar net užšaldyti. Prie jų…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-04-16
PlačiauPurūs japoniški pusryčių blyneliai
Turbūt vienas populiariausių pusryčių patiekalų yra blynai. Jų įvairovė tokia didelė, kad visi gali atrasti sau tinkančius ir patinkančius. Blynus…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-04-02
PlačiauŠokoladiniai sausainiai be miltų
Vos penki ingredientai, jokių miltų, minimalios pastangos ir jau skanaujat nuostabius šokoladinius sausainius, kuriems pikantiškumo suteikia "Maldon" druska patarimas: išsikepkite…
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-03-26
PlačiauKlasikiniai morenginiai pyragaičiai su aviečių džemu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Paskelbta: 2022-03-05
Plačiau