Traškūs Buffalo vištienos sparneliai

Traškūs Buffalo vištienos sparneliai
Ypatingai greitas aštrių, traškių vištienos sparnelių receptas. Vos 20 minučių ir mėgausitės nerealiu užkandžiu. Rekomenduojame naudoti karšto oro gruzdintuvę – joje sparneliai ne tik iškeps labai greitai, bet ir be jokių riebalų.
Spausdinti receptą

Jums reikės:

  • 0.5 kg vištienos sparnelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Šaukšto miltų mišinio vištienos gruzdinimui

Aštriam Buffalo padažui reikės:

  • 50 g sviesto
  • 2 šaukštų rudojo cukraus
  • 0,5 stiklinės 120 g aštraus Sriracha padažo
  • 1 šaukšto Tabasco padažo
  • 2-3 šaukšt. obuolių sidro acto

Pelėsinio sūrio kremui reikės:

  • 100-120 g grietinės
  • Šaukšto majonezo
  • 100-120 g kreminio sūrio su mėlynuoju pelėsiu

Gaminimo eiga
 

  • Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą su cukrumi. Supilkite aštrų Sriracha padažą, Tabasco padažą ir maišant toliau kaitinkite. Galiausiai įpilkite obuolių sidro acto, išmaišykite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pravėsti.
  • Kreminį sūrį su mėlynuoju pelėsiu sumaišykite su grietine bei majonezu.
  • Sparnelius sumaišykite su druska ir miltų mišiniu vištienos gruzdinimui. Miltai turi tolygiai padengti sparnelių paviršių. Sudėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 15 minučių 190 °C temperatūroje.
  • Iškepusius sparnelius padenkite aštriu Buffalo padažu ir patiekite su mėlynojo sūrio kremu.

Vaizdo įrašas

Japoniškas Okonomiyaki blynas
Pusryčiai Užkandžiai

Japoniškas Okonomiyaki blynas

Obuolių pyragas su pasiflorų skonio karamele
Desertai

Obuolių pyragas su pasiflorų skonio karamele

Eklerai su plikyto kremo įdaru
Desertai

Eklerai su plikyto kremo įdaru

Vėlyvieji pusryčiai draugams
Pusryčiai

Vėlyvieji pusryčiai draugams