Ypatingai greitas aštrių, traškių vištienos sparnelių receptas. Vos 20 minučių ir mėgausitės nerealiu užkandžiu. Rekomenduojame naudoti karšto oro gruzdintuvę - joje sparneliai ne tik iškeps labai greitai, bet ir be jokių riebalų.
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą su cukrumi. Supilkite aštrų Sriracha padažą, Tabasco padažą ir maišant toliau kaitinkite. Galiausiai įpilkite obuolių sidro acto, išmaišykite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pravėsti.
Kreminį sūrį su mėlynuoju pelėsiu sumaišykite su grietine bei majonezu.
Sparnelius sumaišykite su druska ir miltų mišiniu vištienos gruzdinimui. Miltai turi tolygiai padengti sparnelių paviršių. Sudėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 15 minučių 190 °C temperatūroje.
Iškepusius sparnelius padenkite aštriu Buffalo padažu ir patiekite su mėlynojo sūrio kremu.