Archyvai
Itališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su mandarinais (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus mandarinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su citrina (250 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus citrinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauPirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus šviežio baziliko ir alyvuogių kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauSilikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
PlačiauPirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (1000 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-12-15
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO PICUAL (500 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO ARBEQUINA (500 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauSilikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
PlačiauPirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su čili pipirais (500 ml)
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagardintas aitriųjų pipirų prieskoniu. Sudedamosios dalys: pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (97%); čili pipirai (2,5%);…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauSilikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau