Archyvai
Itališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauBulvių virtinukai CHICCHE DI PATATE (1 kg)
Bulviniai virtinukai chicche yra mažoji gnocchi versija. Puikus pasirinkimas greitiems pusryčiams, pietums, ar net vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauBulvių virtinukai GNOCCHI DI PATATE (1 kg)
Gnocchi - itališki bulviniai virtinukai. Puikus pasirinkimas greitiems pietums ar vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o mėgausitės puikiu ir sočiu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauSilikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
PlačiauSilikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauSilikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau