Archyvai
Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauSilikoninis kilimėlis Silpat®
Nelipnaus paviršiaus, aukštai temperatūrai atsparus DEMARLE Silpat® silikoninis kepimo kilimėlis yra skirtas visų tipų krosnims. Ant šio kilimėlio galėsite kepti gausybę…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-06
Plačiau