Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/thumb-3.jpg)
Vytintos jautienos užtepėlė “CECINA PARA UNTAR” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas. Cecina dešros užtepėlė nuostabiai tinka naudoti užkandžiams ant…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/thumb-1.jpg)
Vytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlė “CHORIZO PARA UNTAR PICANTE” (110 g)
Tai išskirtinis ir unikalus produktas, atkeliaujantis tiesiai iš mūsų tiekėjų Ispanijoje Entrepeñas, kurie vieninteliai gamina tokias kiaulienos dešros užtepėles. Aštrios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-06-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XH1_Boccioli-di-carciofi-grigliati-main.jpg)
Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/HBH_Spaccatelli-di-carciofo-trifolati-main.jpg)
Konservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TY7_Salsa-di-pomodori-verdi-main.jpg)
Žaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XA1-main-1.jpg)
Pomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/2AF-main-1.jpg)
Paruošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/balz.jpg)
Maži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VPH-main-1.jpg)
Maži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ZU2-main.jpg)
Karamelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pulled-Pork-5.jpg)
Paruošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RK1-main-2.jpg)
CARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XN1X-main-norm.jpg)
Pusiau džiovinti vyšniniai pomidorai be odelės “Pizzutello” (800 g)
„Pizzutello“ kilmės vyšniniai pomidoriukai yra kruopščiai nulupti ir šiek tiek padžiovinti. Dėl ypatingo saldaus skonio jie puikiai tinka žuvies patiekalams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-10-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RA1-main.jpg)
ARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TX1-main......jpg)
Švelniai džiovinti konservuoti pomidorai su prieskoniais SOLEGGIATI (800 g)
Vyšniniai pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, pasūdyti, lengvai nusausinti ir paruošti su ypač tyru alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir česnaku. Be acto. Subtilaus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tartalete.png)
Maža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/AOPSLTM.jpg)
Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/UV0K-padazas.png)
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau