Archyvai
Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnėliai SWEET AND SOUR BABY ONIONS (240 g)
Skanūs, traškūs borettana svogūnai marinuoti saldžiarūgščiame marinate yra tvirtos tekstūros bei išraiškingo skonio. Puiku priedas prie užkandžių ar pagrindinių mėsos…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-07-04
PlačiauKriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauRaudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauFigų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauApelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauArtišokų šerdžių užtepėlė ARTICHOKE HEART SAUCE (190 g)
Universali subtilaus skonio ir švelnios tekstūros artišokų šerdžių užtepėlė gaminamas tik iš artišokų šerdžių ir prieskonių. Puikiai dera su įvairiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauŽaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAvinžirnių humusas ORGANIC CHICKPEA HUMMUS (190 g)
Ši tradicinė vidurio rytų užtepėlė gaminama išskirtinai tik iš ekologiškų ingredientų: avinžirnių, sezamo sėklų, citrinų sulčių, česnako, druskos ir prieskonių.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauJuodųjų alyvuogių tapenada OLIVE CREAM (190 g)
Intensyvaus aromato, švelni juodųjų alyvuogių užtepėlė gaminama iš maltų juodųjų alyvuogių su tyro alyvuogių aliejaus, kad būtų išgauta vienoda spalva…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAitriųjų paprikų padažas HOT CHILI PAPPER (190 g)
Tipiškas Kalabrijos padažas, stipraus, bet gerai subalansuoto skonio. Gaminamas iš itališkų aitriųjų paprikų, šviežių pievagrybių, džiovintų pomidorų, baklažanų ir artišokų.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauPievagrybių kremas PROFUMATA (190 g)
Kremiškas, aksominis pievagrybių kremas su subtiliu triufelių kvapu. Gaminamas iš smulkiai supjaustytų šviežių grybų pagardintų alyvuogių aliejumi, druska, česnaku ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAštrus pomidorų padažas ARRABBIATA SAUCE (190 g)
Aštrus pomidorų padažas kilęs iš Romos ir užkariavęs visą pasaulį. Gaminamas tik iš aukščiausios kokybės produktų ir itališkų pomidorų. Puikiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauŠviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališkas užkandis TARALLI (300 g)
Tradicini pietų Italijos užkandis su aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Mėgaukitės užkandžiu tarp valgių arba patiekite, kartu su kitais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki lazanijos lakštai be glitimo GLUTEN-FREE LASAGNE (250 g)
Lazanijos lakštai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai puikus…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai PENNE be glitimo GLUTEN-FREE PENNE (500 g)
Penne formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauDžiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau