Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kranfils-Red-Fruits-2.png)
Traškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (400 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kranfils-passion-fruit-mango2.png)
Traškus įdaras KRANFIL’S PASSIONFRUIT MANGO (400 g)
Pasifloru ir mango vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; rapsų aliejus; sausainių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kranfils-Chocolate2-1.png)
Traškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kranfils-Pistachio2.png)
Traškus įdaras su pistacijomis (1000 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kranfils-Pistachio2.png)
Traškus įdaras su pistacijomis (400 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tartalete.png)
Maža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/AOPSLTM.jpg)
Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr103.jpg)
Silikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr065-Silikonine-forma-CUPCAKE-1.jpg)
Silikoninė forma CUPCAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/fr020-Silikonine-forma-MINI-MUFFIN-1.jpg)
Silikoninė forma MINI MUFFIN
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/prod_kakavos_branduoliai-min.jpg)
Smulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/gelatin-sheets-gold_1.jpg)
Želatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kepimo-milteliai_.png)
Kepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/019.jpg)
Kepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau