Archyvai
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKonservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKonservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauŽaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauPomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauMaži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauKaramelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauPusiau džiovinti vyšniniai pomidorai be odelės “Pizzutello” (800 g)
„Pizzutello“ kilmės vyšniniai pomidoriukai yra kruopščiai nulupti ir šiek tiek padžiovinti. Dėl ypatingo saldaus skonio jie puikiai tinka žuvies patiekalams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-10-02
PlačiauŠvelniai džiovinti konservuoti pomidorai su prieskoniais SOLEGGIATI (800 g)
Vyšniniai pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, pasūdyti, lengvai nusausinti ir paruošti su ypač tyru alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir česnaku. Be acto. Subtilaus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauPomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauGeltonos saldžiosios mini paprikos (850 g)
Geltonos mini saldžiosios paprikos - išskirtinis skonis ir žaisminga puošmena Jūsų užkandžiams. Patobulinkite savo receptus unikaliu, spalvingu ir gurmanišku ingredientu!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauŽelatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
Plačiau