Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/242scm1509cd-casamilo_coldiretti_spaghetti-nero-seppia_eu-x.jpg)
Itališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškios lazdelės su gaudos sūriu “CHE-CRI GOUDA CHEESE STICKS” (75 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XH1_Boccioli-di-carciofi-grigliati-main.jpg)
Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/HBH_Spaccatelli-di-carciofo-trifolati-main.jpg)
Konservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XA1-main-1.jpg)
Pomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/balz.jpg)
Maži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VPH-main-1.jpg)
Maži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7012-main.jpg)
Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ZU2-main.jpg)
Karamelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XN1X-main-norm.jpg)
Pusiau džiovinti vyšniniai pomidorai be odelės “Pizzutello” (800 g)
„Pizzutello“ kilmės vyšniniai pomidoriukai yra kruopščiai nulupti ir šiek tiek padžiovinti. Dėl ypatingo saldaus skonio jie puikiai tinka žuvies patiekalams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-10-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TX1-main......jpg)
Švelniai džiovinti konservuoti pomidorai su prieskoniais SOLEGGIATI (800 g)
Vyšniniai pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, pasūdyti, lengvai nusausinti ir paruošti su ypač tyru alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir česnaku. Be acto. Subtilaus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tartalete.png)
Maža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/AOPSLTM.jpg)
Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/UV0K-padazas.png)
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Les_gouttes.jpg)
Geltonos saldžiosios mini paprikos (850 g)
Geltonos mini saldžiosios paprikos - išskirtinis skonis ir žaisminga puošmena Jūsų užkandžiams. Patobulinkite savo receptus unikaliu, spalvingu ir gurmanišku ingredientu!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
Plačiau