Archyvai
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
PlačiauPilno grūdo kvietiniai miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra pagaminti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
PlačiauKvietiniai 00 tipo miltai (1000 g)
„Molino Ferrari“ aukštos kokybės itališki miltai yra 100% natūralus produktas, be jokių cheminių priedų ar priemaišų, be fermentų ir konservantų. Jie yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
PlačiauMigdolų miltai (1 kg)
Pagaminta iš natūralios kilmės ingredientų - blanširuotų migdolų (be odos). Tinka desertams, maisto gamybai. Sudedamosios dalys: 100% maltų žalių migdolų. Alergenai:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-01-13
PlačiauŠokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
PlačiauŠokoladinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
PlačiauSaldžios sviestinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau