Archyvai
Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauŠokoladinis biskvito mišinys „ChocoKeks“ (400 g)
Užteks rūpintis tešlos ruošimu ir baimintis dėl ingredientų proporcijų. Galite visą savo laiką skirti naujų formų ar dekoravimo paieškoms, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-12-17
Plačiau