Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/tubettoni-rigati.jpg)
Itališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/trofie.jpg)
Itališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/rigatoni.jpg)
Itališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/pasta-mista.jpg)
Itališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/gomitoni.jpg)
Itališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/bucatini.jpg)
Itališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TV4XA-kriauses.png)
Kriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TQ4XA-svogunai.png)
Raudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TC4XA-figu.png)
Figų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TD4XA-apelsinaiirsvogunai.png)
Apelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CE4XA-artisokai.png)
Artišokų šerdžių užtepėlė ARTICHOKE HEART SAUCE (190 g)
Universali subtilaus skonio ir švelnios tekstūros artišokų šerdžių užtepėlė gaminamas tik iš artišokų šerdžių ir prieskonių. Puikiai dera su įvairiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/VD4XA-salsaverde.png)
Žaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/ZC4XB-humus.png)
Avinžirnių humusas ORGANIC CHICKPEA HUMMUS (190 g)
Ši tradicinė vidurio rytų užtepėlė gaminama išskirtinai tik iš ekologiškų ingredientų: avinžirnių, sezamo sėklų, citrinų sulčių, česnako, druskos ir prieskonių.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/EZ4XA-olive-cream.png)
Juodųjų alyvuogių tapenada OLIVE CREAM (190 g)
Intensyvaus aromato, švelni juodųjų alyvuogių užtepėlė gaminama iš maltų juodųjų alyvuogių su tyro alyvuogių aliejaus, kad būtų išgauta vienoda spalva…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C54XA-fuoco.png)
Aitriųjų paprikų padažas HOT CHILI PAPPER (190 g)
Tipiškas Kalabrijos padažas, stipraus, bet gerai subalansuoto skonio. Gaminamas iš itališkų aitriųjų paprikų, šviežių pievagrybių, džiovintų pomidorų, baklažanų ir artišokų.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/EX4XA-profumata.png)
Pievagrybių kremas PROFUMATA (190 g)
Kremiškas, aksominis pievagrybių kremas su subtiliu triufelių kvapu. Gaminamas iš smulkiai supjaustytų šviežių grybų pagardintų alyvuogių aliejumi, druska, česnaku ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CR4XA-arabiata.png)
Aštrus pomidorų padažas ARRABBIATA SAUCE (190 g)
Aštrus pomidorų padažas kilęs iš Romos ir užkariavęs visą pasaulį. Gaminamas tik iš aukščiausios kokybės produktų ir itališkų pomidorų. Puikiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/C34XA-confezione.png)
Šviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/CG4XA-confezione.png)
Džiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/cappuccino-min.jpg)
Kapučino skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
Plačiau