Archyvai
Itališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauPomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauNaminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauBulvių virtinukai CHICCHE DI PATATE (1 kg)
Bulviniai virtinukai chicche yra mažoji gnocchi versija. Puikus pasirinkimas greitiems pusryčiams, pietums, ar net vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauBulvių virtinukai GNOCCHI DI PATATE (1 kg)
Gnocchi - itališki bulviniai virtinukai. Puikus pasirinkimas greitiems pietums ar vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o mėgausitės puikiu ir sočiu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauPomidorų ir paprikų padažas su prieskoniais ŠAKŠUKA (680 g)
Šakšukos (shakshuka) padažas yra kilęs iš Izraelio ir Šiaurės Afrikos. Jį sudaro pomidorai, pipirai, česnakas ir įvairūs prieskoniai. Šiek tiek…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-24
PlačiauAštrus daržovių padažas su čili pipirais SALSA DI FUOCO (400 g)
Salsa Di Fuoco padažas gaminamas iš aitriųjų paprikų, pievagrybių, pomidorų, baklažanų ir artišokų. Gerai subalansuotas aštrus skonis. Puikiai tinka picoms,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauYpatingas tradicinis Bolonijos padažas RAGU BOLOGNESE (840 g)
Klasikinis Bolonijos padažas, pagamintas iš jautienos su pomidorais, šviežiomis daržovėmis ir aliejumi. Šis natūralus padažas yra ypatingai geras pasirinkimas skubantiems.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauNeapolietiškas pomidorų padažas POMODORINA (680 g)
Ypatingas padažas, paruoštas su šviežių pomidorų gabaliukais, gausybe įvairių daržovių, aromatinių žolelių ir aliejumi. Tai yra puikus pasirinkimas, kaip skirtingų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauAštrus pomidorų padažas SUGO ALL’ARRABBIATA (830 g)
Padažas pagamintas iš šviežių pomidorų su ypač tyru alyvuogių aliejumi, šviežiomis daržovėmis (svogūnais, morkomis ir salierais) bei prieskoninėmis žolelėmis. Aštrumą…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauPomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauTroškintų daržovių padažas SUGO ALLA ZINGARA (820 g)
Sugo alla Zingara - pomidorų padažas su alyvuogėmis ir kaparėliais. Paruošta su šviežių pomidorų minkštimu, aliejuje pakepintomis šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-28
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauŽelatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
PlačiauKepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauTirštiklis – ksantano derva (500 g)
Tai natūralus tirštiklis/emulsiklis (angliavandenis), išgaunamas kukurūzų krakmolo bakterijų fermentacijos metu. Naudojimas ir dozavimas: tirpsta šaltame ir karštame skystyje (bet kokiame skystyje,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-24
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauVaisių pektinas NH (500 g)
Tai išmatuotas LM pektinas su atspariomis druskomis, tinkamas vaisių glazūrai, vaisių želei, džemams,vaisių netradiciniam tepimui, uogienės ir vaisių netradicinėms pastoms, kurioms…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-10
Plačiau