Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MALPIGHI-12-metu-brandintas-AFFINATO.png)
Modenos balzaminis actas ABTM Affinato (100 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-10-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/PEDRO-XIMENEZ_.png)
Rūšinis vyno actas „PEDRO XIMENEZ“ (250 ml)
Tai klampus tamsios bordinės spalvos actas, pagamintas iš ispaniškų Pedro Ximenez vynuogių vyno, 12 mėnesių brandinto amerikietiško ąžuolo statinėse. Jis pasižymi…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-09-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Platinum_.png)
IGP PLATINUM balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Gold_.png)
IGP GOLD balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Silver_.png)
IGP SILVER balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/CIDER.png)
Obuolių sulčių actas „CIDER“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš prinokusių obuolių sulčių ir pasižymintis šviežiai pjaustytų obuolių ir Šiaurės Ispanijos sidro skonių junginiu. Ypatingai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MOSCATEL.png)
Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš tradicinių Viduržemio jūros regiono Moscatel vynuogių vyno. Jame taip pat galima pajusti gėlių aromato, medaus ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pic.png)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „PICUAL“ (250 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/o-med-smoked-olive-oil-with-olive-pits.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ (250 ml)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/11.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „YUZU“ (250 ml)
Yuzu – tai citrusinis vaisius vadinamas kvapiuoju mandarinu. Vaisius pasižymi mažesniu rūgštumu ir ryškesnėmis kvapiosiomis savybėmis nei įprasti vakarietiški citrusiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/omed-arbequina-olijfolie-250-ml.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „ARBEQUINA“ (1000 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/146757-prelibato-balsamic-bianco-condiment-5-years-ash-barrel-malpighi.jpg)
Balzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau