Archyvai
Raudonųjų svogūnų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Raudonųjų svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-21
PlačiauItališki makaronai “FUSILLONI” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fusilloni" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “PENNE RIGATE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Penne rigate" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “ORECCHIETTE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Orecchiette" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai “FETTUCCINE” (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Fettuccine" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauItališki makaronai su sepijų rašalu “SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA” (500 g)
Spagečiai su sepijos rašalu. Išskirtinės išvaizdos ir skonio kietųjų kviečių makaronai gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Kviečiai apdorojami pagal…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauPomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauŽaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauParuošta naudoti kiaulienos karka STINCO DI PROSCIUTTO DI MAIALE (600 g)
Paruošta naudoti kiaulienos karka pagaminta iš aukščiausios kokybės mėsos yra minkšta, tačiau tvirtos tekstūros, neištižusi. Puikus pasirinkimas greitai ir sočiai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauNaminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
PlačiauBulvių virtinukai CHICCHE DI PATATE (1 kg)
Bulviniai virtinukai chicche yra mažoji gnocchi versija. Puikus pasirinkimas greitiems pusryčiams, pietums, ar net vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauBulvių virtinukai GNOCCHI DI PATATE (1 kg)
Gnocchi - itališki bulviniai virtinukai. Puikus pasirinkimas greitiems pietums ar vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o mėgausitės puikiu ir sočiu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
PlačiauParuošta naudoti plėšyta kiauliena (1,3 kg)
Ilgai kepta kiaulienos mentė su žolelėmis ir prieskoniais. Šis patiekalas išlaiko visus natūralius skonius ir aromatus. Idealiai tinka kaip mėsainių,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
PlačiauCARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
PlačiauPomidorų ir paprikų padažas su prieskoniais ŠAKŠUKA (680 g)
Šakšukos (shakshuka) padažas yra kilęs iš Izraelio ir Šiaurės Afrikos. Jį sudaro pomidorai, pipirai, česnakas ir įvairūs prieskoniai. Šiek tiek…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-24
PlačiauARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauAštrus daržovių padažas su čili pipirais SALSA DI FUOCO (400 g)
Salsa Di Fuoco padažas gaminamas iš aitriųjų paprikų, pievagrybių, pomidorų, baklažanų ir artišokų. Gerai subalansuotas aštrus skonis. Puikiai tinka picoms,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau