Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/LAROSENOIRE1_9eedffd2-c437-44e7-a2b0-729fec825a88_473x473.jpg)
Saldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TY7_Salsa-di-pomodori-verdi-main.jpg)
Žaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ragu.jpg)
Naminis jautienos-kiaulienos mėsos padažas RAGU’ DELLA CASA (830 g)
Klasikinis mėsos padažas pagamintas iš atrinktos jautienos ir kiaulienos, šviežių daržovių, šoninės ir aromatingų prieskonių. Puikiai tinka gaminti tikrai itališkai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7012-main.jpg)
Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Gnocchi-di-patate.jpg)
Bulvių virtinukai CHICCHE DI PATATE (1 kg)
Bulviniai virtinukai chicche yra mažoji gnocchi versija. Puikus pasirinkimas greitiems pusryčiams, pietums, ar net vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Gnocchi-di-patate-1.jpg)
Bulvių virtinukai GNOCCHI DI PATATE (1 kg)
Gnocchi - itališki bulviniai virtinukai. Puikus pasirinkimas greitiems pietums ar vakarienei. Užtruksite vos kelias minutes, o mėgausitės puikiu ir sočiu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-01-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MolinoMandarinEVOO.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su mandarinais (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus mandarinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MolinoLemonEVOO.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su citrina (250 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus citrinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MolinoBasilEVOO.jpg)
Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus šviežio baziliko ir alyvuogių kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/picual-tin-1-l.jpg)
Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (1000 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-12-15
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Molinopicual500ml_750x750-700x700-1.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus MOLINO PICUAL (500 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Molino_Final750x750-700x700-1.jpg)
Ypač tyras alyvuogių aliejus MOLINO ARBEQUINA (500 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saksuka-naujas.png)
Pomidorų ir paprikų padažas su prieskoniais ŠAKŠUKA (680 g)
Šakšukos (shakshuka) padažas yra kilęs iš Izraelio ir Šiaurės Afrikos. Jį sudaro pomidorai, pipirai, česnakas ir įvairūs prieskoniai. Šiek tiek…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/E30X-main.jpg)
Pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su čili pipirais (500 ml)
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagardintas aitriųjų pipirų prieskoniu. Sudedamosios dalys: pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (97%); čili pipirai (2,5%);…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tartalete.png)
Maža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/AOPSLTM.jpg)
Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau