Archyvai
Mažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauKriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauRaudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauFigų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauApelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauArtišokų šerdžių užtepėlė ARTICHOKE HEART SAUCE (190 g)
Universali subtilaus skonio ir švelnios tekstūros artišokų šerdžių užtepėlė gaminamas tik iš artišokų šerdžių ir prieskonių. Puikiai dera su įvairiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauAvinžirnių humusas ORGANIC CHICKPEA HUMMUS (190 g)
Ši tradicinė vidurio rytų užtepėlė gaminama išskirtinai tik iš ekologiškų ingredientų: avinžirnių, sezamo sėklų, citrinų sulčių, česnako, druskos ir prieskonių.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauJuodųjų alyvuogių tapenada OLIVE CREAM (190 g)
Intensyvaus aromato, švelni juodųjų alyvuogių užtepėlė gaminama iš maltų juodųjų alyvuogių su tyro alyvuogių aliejaus, kad būtų išgauta vienoda spalva…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauPievagrybių kremas PROFUMATA (190 g)
Kremiškas, aksominis pievagrybių kremas su subtiliu triufelių kvapu. Gaminamas iš smulkiai supjaustytų šviežių grybų pagardintų alyvuogių aliejumi, druska, česnaku ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauŠviežias pesto padažas PESTO ALLA GENOVESE (180 g)
Šis pesto yra ruošiamas tik iš šviežių itališkų bazilikų ir kitų aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Grana Padano ir Pecorino…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauDžiovintų pomidorų pesto su sūriu RED PESTO (190 g)
Šiame raudonajame pesto rikotos sūris dera su pusiau džiovintais pomidorais, o skonių derinį užbaigia žiupsnelis čili paprikos. Tai puikus pasirinkimas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauKapučino skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauŽaliųjų citrinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauKartusis šokoladas 70,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauApelsinų skonio šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-02-24
PlačiauPieninis šokoladas 33,6 % ( 2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauJuodasis šokoladas 54,5 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: Diana Navašinskienė
Paskelbta: 2023-01-28
PlačiauTraškūs rausvi žirneliai su kakavos sviestu (800 g)
Žaismingi burbuliukai su belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-10
PlačiauJuodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-25
PlačiauPomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas tobulai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-24
Plačiau