Archyvai
Traškūs baltojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-05-10
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauBalto šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus švelniu balto šerkšno sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauJuodo šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus aksominiu juodo šokolado spalvos sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauRaudonos splavos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus sodraus raudono aksomo sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu desertams…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-02
PlačiauŠokolado assorti (800 g)
Pasilepinkite 4 skirtingų klasikinių skonių belgiško šokolado asorti ir išsirinkite savo mėgiamiausią. Sudedamosios dalys: 200 g baltojo šokolado (cukrus 48,5%, kakavos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-11
PlačiauKapučino skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-12-12
PlačiauBaltojo šokolado putėsiai (800 g)
Lengvas paruošimas, greitas pateikimas! Šie putėsiai suteiks puikų skonį įdarams ir kremams, bei papuoš desertus. Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 58,5 % (jį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauApelsinų skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauBaltojo šokolado vermišeliai (1000 g)
Traški tekstūra, grakšti figūra! Šie šokoladiniai vermišeliai puikiai tiks puošiant įvairius konditerinius šedevrus, kuriais galėsite nustebinti savo artimuosius ir draugus.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauJuodojo šokolado vermišeliai (1000 g)
Traški tekstūra, grakšti figūra! Šie šokoladiniai vermišeliai puikiai tiks puošiant įvairius konditerinius šedevrus, kuriais galėsite nustebinti savo artimuosius ir draugus.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauŽaliųjų citrinų skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauBaltasis šokoladas 25,9 % (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauKaramelės skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauJuodasis šokoladas 54,5 % (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauKartusis šokoladas 70,5 % (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau