Archyvai
Pieninis šokoladas fontanams (2,5 kg)
Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut specialiai fontanų gamybai sukurtu kokybišku šokoladu su praturtintu kakavos sviesto kiekiu! Svarbu žinoti:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-22
PlačiauJuodasis šokoladas fontanams (2,5 kg)
Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut specialiai fontanų gamybai sukurtu kokybišku šokoladu su praturtintu kakavos sviesto kiekiu! Svarbu žinoti:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-22
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauKakavos sviesto granulės (1000 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauKakavos sviesto granulės (200 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „PICUAL“ (250 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ (250 ml)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „YUZU“ (250 ml)
Yuzu – tai citrusinis vaisius vadinamas kvapiuoju mandarinu. Vaisius pasižymi mažesniu rūgštumu ir ryškesnėmis kvapiosiomis savybėmis nei įprasti vakarietiški citrusiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „ARBEQUINA“ (1000 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauBaltasis šokoladas 25,9 % (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-23
PlačiauBraškių skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-17
PlačiauJuodojo šokolado dribsniai (1000 g)
Belgiško juodojo šokolado pabarstukai pagardins bet kurį desertą. Jie sulauks pagyrų ne tik dėl savo subtilaus skonio – neliks nepastebėta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-14
PlačiauDekoravimo glaistas „Royal Icing“ (150 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus 96%, kukurūzų krakmolas, baltymų (pieno) milteliai, stabilizatorius E414, konservantas E200. 100 gramų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-15
PlačiauTraškūs kvietiniai dribsniai (2,5 kg)
Šis birus ir traškus produktas yra pagamintas iš sutrupintų originalių prancūziškų nėriniuotų vaflių. Tai puikus traškus akcentas Jūsų konditeriniams gaminiams:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-18
PlačiauPieninio šokolado dribsniai (1000 g)
Pieninio šokolado pasaka – taip būtų galima apibūdinti šiuos pabarstukus. Žaismingi šokolado gabaliukai papuoš desertus ir leis patirti pačias saldžiausias…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-05-10
PlačiauTraškūs baltojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-05-10
Plačiau