Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Melynes-zalioji-citrina.jpg)
Mėlynių ir žaliųjų citrinų džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mėlynių ir citrinų džemas - nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Mangas-pasifloras-meta.jpg)
Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Kiviai-ir-mangai.jpg)
Kivių ir mangų džemas su vanile (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Kivių ir mangų džemassu vanile nuostabus gardumynas, kurio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/misko-uogu-be-cukraus.jpg)
Miško uogų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Miško uogų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/vysniu-be-cukraus.jpg)
Vyšnių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/avieciu-be-cukraus.jpg)
Aviečių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Abrikosai-be-cukraus.jpg)
Abrikosų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Abrikosų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7060_Pizza-P.A.L.A.-main.jpg)
Picos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TY7_Salsa-di-pomodori-verdi-main.jpg)
Žaliųjų pomidorų pagardas SALSA POMODORI VERDI (430 g)
Pagardas pagamintas iš šviežiai surinktų žaliųjų pomidorų, gardintas imbieru ir garstyčiomis, kurie suteikia aštrumo ir išskirtinio aromato. Puikiai tinka su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7011-main.jpg)
Sumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/7012-main.jpg)
Sumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RK1-main-2.jpg)
CARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/RA1-main.jpg)
ARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tartalete.png)
Maža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/AOPSLTM.jpg)
Maža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau