Archyvai
CARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
PlačiauARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMetalinė kvadratinė kepimo forma (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (22 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (32 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės tartaletės su prieskoniais (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauJuodojo šokolado dribsniai (1000 g)
Belgiško juodojo šokolado pabarstukai pagardins bet kurį desertą. Jie sulauks pagyrų ne tik dėl savo subtilaus skonio – neliks nepastebėta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-14
Plačiau