Archyvai
Kepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauTirštiklis – ksantano derva (500 g)
Tai natūralus tirštiklis/emulsiklis (angliavandenis), išgaunamas kukurūzų krakmolo bakterijų fermentacijos metu. Naudojimas ir dozavimas: tirpsta šaltame ir karštame skystyje (bet kokiame skystyje,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-24
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauVaisių pektinas NH (500 g)
Tai išmatuotas LM pektinas su atspariomis druskomis, tinkamas vaisių glazūrai, vaisių želei, džemams,vaisių netradiciniam tepimui, uogienės ir vaisių netradicinėms pastoms, kurioms…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-10
PlačiauKakavos sviesto granulės (1000 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauKakavos sviesto granulės (200 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauTraškus šokoladinis įdaras (3 kg)
Sodrios šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus pistacijų skonio įdaras (3 kg)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauTraškus karamelinis įdaras (3 kg)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauSausas mango skonio grietinėlės standiklis „Mango Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-15
Plačiau