Archyvai
Modenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
PlačiauMigdolų miltai (500 g)
Pagaminta iš natūralios kilmės ingredientų - blanširuotų migdolų (be odos). Tinka desertams, maisto gamybai. Sudedamosios dalys: 100% maltų žalių migdolų. Alergenai:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-01
PlačiauKapoti, karamelizuoti lazdynų riešutai (1 kg)
Ypatingos kokybės ir viliojančio skonio pagardas konditerinių gaminių gamybai ir puošybai. Taip pat tinkamas ir geidžiamas produktas namų virtuvėje: pora…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauBaltojo šokolado vermišeliai (1000 g)
Traški tekstūra, grakšti figūra! Šie šokoladiniai vermišeliai puikiai tiks puošiant įvairius konditerinius šedevrus, kuriais galėsite nustebinti savo artimuosius ir draugus.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau