Archyvai
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
PlačiauAnties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
PlačiauJautienos padažo bazė Demi Glace SALSUS (1 l)
Aromatingas, klampus, sodraus skonio jautienos sultinio demi glace yra puikus pasirinkimas norint be didelių pastangų pagaminti kupinus skonio ir aromato…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-23
PlačiauItališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauBaltųjų trumų alyvuogių aliejus WHITE TRUFFLE OLIVE OIL (250 ml)
Arbequina – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis ypatingo skonio ir aromato aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus. Jo skonį nuostabiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauJuodųjų trumų alyvuogių aliejus BLACK TRUFFLE OLIVE OIL (250 ml)
Arbequina – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis ypatingo skonio ir aromato aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus. Jo skonį nuostabiai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauMažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauSaldžiarūgščiai marinuoti svogūnėliai SWEET AND SOUR BABY ONIONS (240 g)
Skanūs, traškūs borettana svogūnai marinuoti saldžiarūgščiame marinate yra tvirtos tekstūros bei išraiškingo skonio. Puiku priedas prie užkandžių ar pagrindinių mėsos…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-07-04
PlačiauKriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauRaudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauFigų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauApelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauArtišokų šerdžių užtepėlė ARTICHOKE HEART SAUCE (190 g)
Universali subtilaus skonio ir švelnios tekstūros artišokų šerdžių užtepėlė gaminamas tik iš artišokų šerdžių ir prieskonių. Puikiai dera su įvairiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauŽaliasis padažas GREEN SAUCE (190 g)
Šis tradicinis itališkas padažas gaminamas iš žaliųjų saldžiųjų paprikų, petražolių, kaparėlių, ančiuvių ir aliejaus. Idealiai tinka su mėsos patiekalais, mėsainiais…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
PlačiauAvinžirnių humusas ORGANIC CHICKPEA HUMMUS (190 g)
Ši tradicinė vidurio rytų užtepėlė gaminama išskirtinai tik iš ekologiškų ingredientų: avinžirnių, sezamo sėklų, citrinų sulčių, česnako, druskos ir prieskonių.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-19
Plačiau