Archyvai
Mažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauSilikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
PlačiauSilikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
PlačiauKaramėlinis įdaras su biskvito gabaliukais (800 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauKaramelinis įdaras su biskvito gabaliukais (330 g)
Karamelinio pieno šokolado ir skrudintų sausainių gabaliukų mišinys suteikia autentišką karamelės skonį ir stebinančią traškią tekstūrą. Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (1000 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (400 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (400 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras karamelės skonio (1000 g)
Karamelės spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausainiai (cukrus, kvietiniai miltai, grietinėlės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-06
PlačiauTraškus įdaras su sausainių ir džiovintų vaisių gabaliukais (400 g)
Džiovuintu vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: smulkintas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras KRANFIL’S PASSIONFRUIT MANGO (400 g)
Pasifloru ir mango vaisių spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; rapsų aliejus; sausainių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras šokolado skonio (1000 g)
Šokolado spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; smulkinti sausauniai (cukrus, kvietiniai miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (1000 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauTraškus įdaras su pistacijomis (400 g)
Pistacijų spalvos ir skonio termostabilus įdaras su traškiais gabaliukais konditeriniams gaminiams. Sudedamosios dalys: cukrus; sausainių gabaliukai 20% (kviečių miltai, cukrus,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-05
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMetalinė kvadratinė kepimo forma (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (22 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSilikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau