Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/figos.jpg)
Olandiškas sūris su figomis (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/cesnakas.png)
Olandiškas sūris su česnaku ir raudonąja paprika (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/pipirais.jpg)
Olandiškas sūris su juodaisiais pipirais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/su-pomidorais-ir-cesnaku.png)
Olandiškas sūris su pomidorais ir laiškiniu česnaku (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/trumai.jpg)
Olandiškas sūris su trumais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/rozmarinas.jpg)
Olandiškas ožkos sūris su rozmarinu (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/10-men.-CHEVRE-GRIS.jpg)
Olandiškas ožkos sūris brandintas 10 mėn. CHEVRE GRIS (230 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/reypenaer-xo_-3-met.png)
Olandiškas sūris brandintas 2.5 m. REYPENAER XO RESERVE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/wyngaard-affineurs-350.png)
Olandiškas sūris brandintas 6 mėn. AFFINEUR (350 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/wyngaard-chevre-affine_1_32n.png)
Olandiškas ožkos sūris brandintas 4 mėn. CHEVRE AFFINE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Būtent šis…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/tubettoni-rigati.jpg)
Itališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/trofie.jpg)
Itališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/rigatoni.jpg)
Itališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/pasta-mista.jpg)
Itališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/gomitoni.jpg)
Itališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/10/bucatini.jpg)
Itališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TV4XA-kriauses.png)
Kriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TQ4XA-svogunai.png)
Raudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TC4XA-figu.png)
Figų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/06/TD4XA-apelsinaiirsvogunai.png)
Apelsinų ir svogūnų pagardas SAUCE WITH ONIONS (210 g)
Apelsinų ir svogūnų pagardas pasižymi lengvu aštrumu, kuris papildo saldžiarūgštį skonį. Gaminamas iš susmulkinto apelsino minkštimo ir kubeliais pjaustyto svogūno.…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau