Archyvai
Itališki lazanijos lakštai be glitimo GLUTEN-FREE LASAGNE (250 g)
Lazanijos lakštai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai puikus…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai PENNE be glitimo GLUTEN-FREE PENNE (500 g)
Penne formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai TAGLIATELLE be glitimo GLUTEN-FREE TAGLIATELLE (250 g)
Tagliatelle formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai SPAGHETTI be glitimo GLUTEN-FREE SPAGHETTI (250 g)
Spaghetti formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauItališki makaronai RIGATONI be glitimo GLUTEN-FREE RIGATONI (500 g)
Rigatoni formos makaronai be glitimo gaminami iš kukurūzų ir ryžių miltų, meistriškai išspaudžiami per specialią formą ir lėtai džiovinami. Tai…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-14
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs pieninio šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (100 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauŽelatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
PlačiauKepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauTirštiklis – ksantano derva (500 g)
Tai natūralus tirštiklis/emulsiklis (angliavandenis), išgaunamas kukurūzų krakmolo bakterijų fermentacijos metu. Naudojimas ir dozavimas: tirpsta šaltame ir karštame skystyje (bet kokiame skystyje,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-24
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauSpalvoti kristalai „NONPARELIAI“ (1000 g)
Mažyčiai spalvoti cukriniai pabarstukai pačius skaniausius gaminius paverčia dar gardesniais. Šie kristalai netirpsta šokolade ar riešutų pastose. Ypatingas džiaugsmas vaikų akims!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
PlačiauCukrinė masė papuošimų lipdymui (1000 g)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (42%); bulvių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauCukrinė masė tortų dengimui (5 kg)
Cukraus pusgaminis (baltos sp.) profesionalams, pažengusiems ir mėgėjams, kad Jūsų šventiniai gaminiai stebintų ir džiugintų! Sudedamosios dalys: cukrus (74%); gliukozės sirupas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-31
PlačiauVaisių pektinas NH (500 g)
Tai išmatuotas LM pektinas su atspariomis druskomis, tinkamas vaisių glazūrai, vaisių želei, džemams,vaisių netradiciniam tepimui, uogienės ir vaisių netradicinėms pastoms, kurioms…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-05-10
PlačiauKakavos sviesto granulės (1000 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
Plačiau