Archyvai
Ispaniškos kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE MILD” (300 g)
Kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų išgautas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauIspaniškos aštrios kiaulienos dešrelės kepimui „CHORIZO BARBECUE SPICY” (300 g)
Aštrios, kepamosios kiaulienos dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies kiaulienos. Mėsa yra malama, minkoma ir gardinama natūraliais prieskoniais, kad būtų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-05-11
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauCARNAROLI ryžiai (1000 g)
„Carnaroli“ yra ilgagrūdžių ryžių rūšis. Jame gausu krakmolo, ypač rekomenduojamas risotto, nes kepant jis išlieka tvirtas. Sudedamosios dalys: ryžiai. 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-05-05
PlačiauARBORIO ryžiai (1000 g)
Arborio ryžiai turi unikalų sugebėjimą visiškai sugerti skonius, kad ir kokie jie būtų virti. Nesvarbu, ar jie gaminami tiesiog su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-09
PlačiauŠokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
Plačiau