Archyvai
Olandiškas sūris su figomis (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
PlačiauOlandiškas sūris su česnaku ir raudonąja paprika (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
PlačiauOlandiškas sūris su juodaisiais pipirais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
PlačiauOlandiškas sūris su pomidorais ir laiškiniu česnaku (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
PlačiauOlandiškas sūris su trumais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
PlačiauOlandiškas ožkos sūris su rozmarinu (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
PlačiauOlandiškas ožkos sūris brandintas 10 mėn. CHEVRE GRIS (230 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
PlačiauOlandiškas sūris brandintas 2.5 m. REYPENAER XO RESERVE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
PlačiauOlandiškas sūris brandintas 6 mėn. AFFINEUR (350 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
PlačiauOlandiškas ožkos sūris brandintas 4 mėn. CHEVRE AFFINE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Būtent šis…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-18
PlačiauItališki makaronai Tubettoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Tubettoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Trofie (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Trofie gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Rigatoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Rigatoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Pasta Mista (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Pasta Mista gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Gomitoni (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai Gomitoni gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauItališki makaronai Bucatini (500 g)
Kietųjų kviečių makaronai "Bucatini" gaminami iš Apulijos regione auginamų javų. Naudojama speciali technologija, kuri padeda išsaugoti baltymus, antioksidantus, skaidulas ir…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-10-05
PlačiauMažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauKriaušių ir imbierų pagardas PEAR AND GINGER CHUTNEY (210 g)
Saldžiarūgštis padažas gaminamas tik iš tam tikros veislės kriaušių, kurios renkamos sezono įkarštyje, tokiu būdu išgaunant aukščiausią kokybę. Šviežio imbiero…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauRaudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
PlačiauFigų ir Marsala vyno pagardas FIG SAUCE (220 g)
Originalaus ir puikiai subalansuoto skonio figų pagardas gaminamas iš stambiai pjaustytų figų ir virtų Marsala vyno bei obuolių acto saldžiarūgščiame…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-06-23
Plačiau