Archyvai
Mažos apvalios pikantiškos tartaletės be žolelių (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: Viktorija Laibinytė
Paskelbta: 2023-08-08
PlačiauSpanguolių confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Spanguolių confit - nuostabus pagardas tinkantis prie įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauMangų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauFigų confit (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Figų ir svogūnų confit nuostabus pagardas tinkantis prie…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauPersikų ir raudonųjų serbentų džemas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Persikų ir raudonųjų serbentų džemas - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauMėlynių ir žaliųjų citrinų džemas (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mėlynių ir citrinų džemas - nuostabus gardumynas, kurio galima…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauMangų ir pasiflorų džemas su mėtomis (285 g)
Rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir pasiflorų džemas su mėtomis - nuostabus gardumynas,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauKivių ir mangų džemas su vanile (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Kivių ir mangų džemassu vanile nuostabus gardumynas, kurio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauMiško uogų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Miško uogų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauVyšnių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauAviečių džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Aviečių džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauAbrikosų džemas be cukraus (285 g)
Rankų darbo džemai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Abrikosų džemas be cukraus pagamintas su maltitoliu, todėl cukraus kiekis yra…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-10-20
PlačiauPicos padas “Pizza palla” 20×30 cm (440 g)
Aukščiausios kokybės iš anksto iškeptas picos padas, ant kurio galima dėti norimus priedus ir picą paruošti vos per keletą minučių.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-12
PlačiauSumuštinių duonelė SALTIMBOCCA (PANINO) (500 g)
Tradicinė neapolietiška sumuštinių duonelė formuojama rankomis ir kepama ant lavos akmens. Puikiai tinka gaminant sumuštinius su plėšyta kiauliena (vištiena), vytinta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauSumuštinių duonelė PUCCIA SALENTINA (230 g)
Tradicinė Apulijos reagiono sumuštinių duonelė gaminama su raugu ir kepama ant lavos akmens. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos (35% itališkos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-07
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMetalinė kvadratinė kepimo forma (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (18 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMetalinis apvalus konditerinis rėmelis (22 cm)
Nepakeičiamas įrankis bet kokiam konditeriui, jis leidžia kepti pyragus ir suformuoja tobulai apvalią formą. Pyragus galite kepti storu ar plonu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
Plačiau