Archyvai
Juodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas „SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas „INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
PlačiauBaltojo šokolado putėsiai (800 g)
Lengvas paruošimas, greitas pateikimas! Šie putėsiai suteiks puikų skonį įdarams ir kremams, bei papuoš desertus. Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 58,5 % (jį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (800 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau